Mårskrenten barnehage

Veronica Flem

Stilling: Assistent

Veronica har jobbet i Mårskrenten i 6 år. Hun har jobbet i barnehage i til sammen 8 år. Hun studerer nå på deltid for å bli barnehagelærer. Hun er ansatt som assistent i 50% stilling.

Maja Figenschau Breimo

Stilling: Assistent

Maja har lang fartstid både i barnehage og omsorgstjenesten. Hun har tidligere jobbet i barnehager både i Mo i Rana og Oslo, før hun flyttet til Molde. Her har hun også erfaring fra barnehage. Maja jobber som konstituert pedagogisk leder i 50% stilling.

Jorun Simensen

Stilling: Styrer

Jorun er styrer i barnehagen, og har jobbet her siden høsten 2017. Hun jobber på kontor mandag og fredag, og de resterende dagene på avdeling som pedagogisk leder.

Kristin Skårstad

Stilling: Pedagogisk leder

Kristin har jobbet i Mårskrenten siden sommeren 2018. Hun har jobbet i barnehage i til sammen 10 år. Hun er ansatt som pedagogisk leder i 100% stilling.